Wijnproeverij voor Stichting Jarige Job

Do 21 November 19:30

De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert op donderdag 21 november a.s. een wijnproeverij voor Stichting Jarige Job bij Slijterij De Helm, Kerkweg 18 in Pijnacker.

Entree: €10,- p.p. incl. consumpties

Op deze avond wordt tevens nog een leuke loterij georganiseerd. De Wijnproeverij is een leuke manier om (nieuwe) wijntjes voor het Kerstdiner en verdere feestdagen te selecteren inclusief dessertwijn, port of bubbels voor Oud en Nieuw!

Stichting Jarige Job!
In Nederland zijn meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Voor meer informatie over Stichting Jarige Job klik hier
Kaarten zijn te verkrijgen via events@rotary-pn.nl