Lezing over transparantie in de politiek en het bedrijfsleven

Ma 22 November 19:30

De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert op maandag 22 november a.s. een lezing over integriteit en transparantie in de Nederlandse politiek, bij de overheid en het bedrijfsleven. De lezing wordt verzorgd door Lousewies van der Laan, directeur Transparency International Nederland, en vindt plaats in restaurant Tout le Monde, Noordweg 19 te Pijnacker. De inloop is vanaf 19.30 uur en de lezing begint om 20.00 uur. Lousewies van der Laan is bekend als politica in de Tweede Kamer en het Europees Parlement. Ook bekleedde zij diverse internationale functies, zoals woordvoerder van Europees Commissaris Hans van den Broek, kabinetschef bij het Internationale Strafhof en hoofd corporate affairs bij Eurojust.

Van der Laan zal spreken over het belang van integriteit bij de formatie en de gemeenteraadsverkiezingen. Zij onderzoekt welke stappen men kan nemen om het bewustzijn te vergroten. Waar zitten de valkuilen? Vanuit haar ervaring en het internationale onderzoek van Transparency International Nederland, laat Van der Laan zien dat integriteit een ecosysteem is. Organisaties kunnen op alle niveaus op zowel institutioneel, cultureel als op ethisch niveau stappen ondernemen om integriteit te verankeren. In de pauze en na afloop kunt u napraten onder het genot van een drankje.

Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is van harte welkom. Het bijwonen van de lezing is gratis en biedt ook een leuke kennismaking met de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp. Meldt u zich s.v.p. vooraf aan bij het secretariaat van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp: events@rotary-pn.nl. De coronamaatregelen voor de horeca zijn van toepassing. Meer informatie over Rotary Club Pijnacker-Nootdorp: www.rotary-pn.nl

Notice: Undefined property: stdClass::$lon in /home/rotarypn/domains/rotary-pn.nl/public_html/mod/page_agenda.php on line 51