SAVE THE DATE!

Za 28 Augustus 09:30

Ook dit jaar vind er weer een bijzondere Rotary tourrit plaats. Een tourrit voor klassiekers en cabrio’s. Ook dit jaar gaan wij u weer een mooie rit voorschotelen over smalle maar o zo mooie wegen die ons drukke West-Nederland nog steeds rijk is, je moet ze alleen weten te vinden. Het is een gebied vol met lage polders en kronkelende weggetjes en dat zijn juist de wegen waar wij voor onze tourritten zo dol op zijn. Mooie vergezichten, prachtige molens en authentieke boerenbedrijven: Nederlandser konden we het niet maken.
Natuurlijk rijden we vandaag niet alleen voor onszelf een mooie route, maar ook voor een heel goed doel: voor een nieuwe elektronische duo fiets.
Er wordt gereden in 3 categorieën:
- Oldtimers van voor 1988
- Cabrio's
- Exoten
Kosten deelname: €165,- per equipe van 2 personen. (extra deelnemer €50,-) Dit is Incl. drankjes, lunch en diner ter afsluiting.
Ontvangst: 9:30 CulturA & zo - Dorpstraat 7, Nootdorp
Startsein: 10:30 uur
Aanmelden kan via: events@rotary-pn.nl

Notice: Undefined property: stdClass::$lon in /home/rotarypn/domains/rotary-pn.nl/public_html/mod/page_agenda.php on line 51