secretaris@rotary-pn.nl

Vermeer en Van Meegeren bij Rotary Club Pijnacker-Nootdorp

Ma 16 Oktober 2023 19:30
Informatie

Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert op maandag 16 oktober a.s. een thema-avond over de Delftse schilder Johannes Vermeer en die van de meester-vervalser Han van Meegeren. Van Meegeren schilderde verschillende werken die hij wilde laten doorgaan voor Vermeers.  

De avond vindt plaats in Restaurant Tout le Monde, Noordweg 19 te Pijnacker. De inloop is vanaf 19.30 uur en de lezing begint om 20.00 uur. Directeur van Museum Paul Tetar van Elven Alexandra Oostdijk en thrillerschrijver Jeroen Windmeijer verzorgen dan een duolezing.

De aanleiding voor de lezing is de verschijning van Windmeijers onlangs verschenen boek ‘De schaduw van Vermeer’. Dit is het eerste deel van wat een trilogie over Delft gaat worden, de geboorteplaats van de bestsellerauteur. In dit spannende boek staan de twee figuren uit de duopresentatie centraal.

In de Telstar hebt u meer informatie over de lezing aangetroffen. U kunt u nu alvast aanmelden voor deze interessante avond!

Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is van harte welkom. Toegang tot de lezing is gratis en biedt ook een leuke kennismaking met de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp. Meldt u zich s.v.p. vooraf aan bij het secretariaat van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp: events@rotary-pn.nl.