Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee

Do 06 Juli

Pijnacker, februari 2023

Op donderdagavond 6 juli 2023 vindt de eerste editie plaats van het Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee. Aangestoken door andere clubs en organisaties zijn we druk bezig met alle voorbereidingen en hebben we zelf al geoefend: hoe lang duurt het, wat is belangrijk bij voorlezen etc. Onze dicteeschrijver is Ron Brand, conservator bij het Maritiem Museum Rotterdam en Sjaak Oudshoorn zal het dictee voor u gaan voorlezen. Er zal ook een loterij zijn met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door sponsors. U kunt individueel deelnemen of in teamverband: teams bestaan uit tenminste 3 en maximaal 4 personen.

Het goede doel voor dit dictee is Hospice Koningshove. Hospice Koningshove biedt mensen die in de laatste fase van hun leven niet thuis kunnen worden verzorgd, de mogelijkheid om te sterven in een warme, huiselijke omgeving.

De inschrijving is geopend, aanmelden gaat via CulturA, https://www.culturaenzo.nl/agenda

Kunt u niet meedoen aan het Dictee, maar wilt u toch graag bijdragen aan Hospice Koningshove, dan is een bijdrage welkom op rekening NL87 RABO 0354 4011 81 van St. CS Rotary Club Pijnacker-Nootdorp onder vermelding van GP-ND 2023.

Graag tot ziens op 6 juli!

Locatie: CulturA & Zo,  Dorpsstraat 7, 2631 CR Nootdorp
Zaal open: 19:00 uur  Start programma: 19:30 uur

INSCHRIJVEN

Uw inschrijfgeld bedraagt € 20,-.
Voor inschrijven gaat u naar
https://www.culturaenzo.nl/agenda en scrolt u naar 6 juli.

Voor elke deelnemer koopt u apart een ticket!

Een deel van uw inschrijfgeld gaat naar hospice Koningshove, het door Rotary gekozen mooie doel.
Maar er is veel meer mogelijk: u kunt zich als deelnemer laten sponsoren! Voor de deelnemer met de hoogste sponsorbijdrage stelt de Rotary een mooie prijs ter beschikking.

Sponsors vragen is niet zo moeilijk … u zou het volgende kunnen vertellen:
Op donderdag 6 juli 2023 organiseert Rotary Club Pijnacker-Nootdorp bij CulturA&Zo in Nootdorp het Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee. De opbrengst van dit Groot Dictee is bestemd voor het nog te realiseren hospice Koningshove in Pijnacker. Deelnemers laten zich sponsoren voor een vast bedrag of voor een bedrag voor elk goed geschreven woord. Bij een dictee van 300 woorden en een sponsor voor 20 ct. per goed woord zou dat maximaal € 60,- kosten.Een hoger bedrag mag natuurlijk ook en meerdere sponsors met een lager bedrag per sponsor zorgen eveneens voor een mooi bedrag!

Meer sponsorformulieren zijn hier te downloaden.

Uw bedrijf ook als sponsor?

Als bedrijf kunt u sponsoren voor een zelf gekozen bedrag. Voor sponsoring vanaf € 200,- staat uw logo op onze website, het spelregelblad en in de zaal van het dictee vermeld.

Mail hiervoor naar communicatie@rotary-pn.nl