secretaris@rotary-pn.nl

5 mei Vrijheidsmaaltijd

Vr 05 Mei 2023 17:45
Informatie

Nootdorp - De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert op vrijdag 5 mei a.s. voor de tweede keer een gezamenlijke Vrijheidsmaaltijd in De Knoop, het clubgebouw van Scouting Nootdorp, Laakweg 2c in Nootdorp. De inloop is vanaf 17.45 uur, de eindtijd ca. 20.30 uur.

De kern van de Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kunt geven. De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp heeft voor deze Vrijheidsmaaltijd enkele gastsprekers uitgenodigd, die komen vertellen over het leven en verzet in Pijnacker en Nootdorp ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Je bent van harte uitgenodigd voor deze maaltijd, deelname is kosteloos, je bent gast van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp. Er is gelegenheid om ter plekke te doneren voor Oekraïne.

Aanmelden

Meld je s.v.p. vooraf (uiterlijk op 21 april) aan bij het secretariaat van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp via events@rotary-pn.nl.